Nationale & internationale koerierdienst voor express zendingen, documenten en pakketten binnen Europa

Snelvervoer van uw zendingen van a naar b

Renbo Express (Wevelgem, West-Vlaanderen) staat 24/24 en 7/7 voor u klaar met een efficiënte koeriersdienst naar elke bestemming. Onze camionette levert zonder problemen uw goederen correct af; van één belangrijk document tot maximaal een zending van vier europallets. U kunt profiteren van onze vlotte express service voor een van de meeste interessante kilometerprijzen in de regio.

Koerier in binnen- en buitenland

Onze snelle, stipte en discrete transportservice brengt uw brieven, contracten en andere documenten, pakjes, pakketten en zendingen, prototypes of producten op tijd waar ze zijn moeten. Dat doen we in onze eigen West-Vlaamse regio, over heel België, en ook in Europa (Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Tsjechië,…). U kunt er altijd honderd procent zeker van zijn dat uw bestelling of zending op tijd op de juiste locatie wordt afgeleverd.

24/7 bereikbaar

Renbo Express biedt echte service in snelvervoer, elke dag de klok rond.
U kunt altijd contact met ons opnemen, ook voor een zending met de grootste spoed. Want zelfs dan zullen wij een veilige en vlotte levering waarmaken, zoals met u is afgesproken.